Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Василис Карас бройка студентки в Студентски град

отпечатай новината

20.10.2014 13:52 | Видян 1889 пъти

Василис Карас бройка студентки в Студентски град

Гръцката легенда Василис Карас се радваше на родните студентки и танците на мацки върху пилон, часове след пристигането му у нас. Певецът пристигна в столичния „The Cotton Club”, заедно с български си колега Тони Стораро и вдигаха тежки наздравици до ранни зори. Ден преди концерта си в София, Карас пристигна у нас и реши да разпусне типично по български. Голямата гръцка звезда пристихна малко след полунощ в хитовия клуб и са настани на централно сепаре с колегата си Тони Стораро, няколко гръка и солидно количество мадами.

Масата на звездите бе отрупана от всякакви плодове и скъпи алкохолни напитки. Карас с интерес изгледа програмата на клуба, кояти същата вечер включваше сексапилни танцьорки, въртящи се на пилон. Знойните нашенки определено грабнаха вниманието на изпълнителя, след като едн аот тях направи шпагат във въздуха. Карас направи впечатлиние като непретенциозен относно облеклото си. За да не се набива толкова на очи и да остане по инкогнито, гръцката легенда се появи с широка тениска и суичер, който силно наподобяваше горнище на анцунг.

Въпреки усилията си да остане неразпознат, посетителите веднага отправиха погледи към звездата, а минути след това започнаха тайно да го снимат с мобилните си телефони. Самият Карас се забавлява в клуба до ранни зори, като видимо се радваше на песните на родните ни изпълнители, а на някой от тях дори ръкопляскаше.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !