Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кралицата и Карол Мидълтън в студена война

отпечатай новината

20.10.2014 13:40 | Видян 2499 пъти

Кралицата и Карол Мидълтън в студена война

Семейството на Кейт Мидълтън води тиха и студена война с кралското семейство тази година. Бременната херцогиня е при родителите си в Бъркшир, но това не попречи на кралската фамилия да изиска присъствието й за коледните празненства в Сандрингам. Традиция е фамилията да се събира по Коледа именно там всяка година. Роднините на Кейт обаче не са поканени на събитието.

Дори и Кейт да е в състояние да покани семейството си в новата си резиденция в Норфолк, където ще живеят с Уилям заради работата му, тя самата трябва да бъде в Сандригам, както традицията повелява. Последните две години Карол Мидълтън проявяваше търпение и разбиране, но се говори, че този път не е склонна да се раздели по Коледа с дъщеря си.

„Кралицата обожава Кейт и направи много отстъпки, за да бъде съпругата на Уилям щастлива. Тя обаче не може да си позволи да наруши правилата и да покани родителите й на семеен обяд по празниците, защото така трябва да направи и с всички роднини на членовете от фамилията. Представете си какво стълпотворение ще настъпи–дори Сандригам няма да ги побере всичките“, коментират придворни от двореца. Друга причина за подобен отказ е фактът, че родителите на Кейт са обикновени хора. И макар сродени с кралското семейство, присъствието им на подобни събития не е желателно.

Това е и поводът за тихата студена между Карол Мидълтън и кралицата тази година. Елизабет иска правнука си снаха си в двореца, а майката на Кейт използва състоянието й като предлог, че е най-добре дъщеря й да се въздържа от пътувания и да остане по празниците при семейството си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !