Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Марта Вачкова вдигна кръвната захар

отпечатай новината

20.10.2014 10:51 | Видян 1166 пъти

Марта Вачкова вдигна кръвната захар

Здравословни проблеми налегнаха Марта Вачкова. Възпълничката актриса е получила лекарска забрана да яде сладко, пържено и панирано заради висока кръвна захар, научи "Всеки ден". Тя била предупредена от медиците, че трябва да внимава какво слага в устата, за да не си докара скоро някой диабет.

„На прага е на т.нар. захарна болест, напоследък се е отпуснала и яде каквото й падне. В депресия ли е или какво, не знам, но постоянно се тъпче", разкриват притеснени приятели на Марта. Вачкова не обичала да слуша съветите на джипито си и дори се ядосвала, когато й правели забележка за теглото. Сега обаче било видно, че трябва коренно да промени навиците си, ако не иска да е зависима от инсулина до края на живота си.
Най-добрият приятел на Марта Владо Пенев също правел всякакви опити да ограничи лакомията й, като й предложил двамата да се подложат на гладолечение. Тя обаче категорично отказала, като заявила, че „ако не хапне месце, поне веднъж на ден, озверява и убива наред".

„Марта е на път да чукне 150 кила. За нейния ръст това е прекалено много. Ако обаче някой й намекне, че е дебела, изпада в бяс и се сърди дълго време. Решила си е, че изглежда добре и не иска да слуша кой какво говори", разкриват запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !