Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Въргала предложил заем на Тити, за да остане във „ВИП брадър”

отпечатай новината

17.10.2014 13:39 | Видян 2418 пъти

Въргала предложил заем на Тити, за да остане във „ВИП брадър”

Станах защитник на Зорница Линдарева, защото прекалено голяма беше агресията срещу нея. По същия начин реагира и Влади Въргала. Това сподели в предаването „На кафе” по Нова телевизия баскетболния треньор Константин Папазов, който доброволно напусна „ВИП Брадър”.Според него, Линдарева „не е толкова лоша, колкото я изкарват”. Дори Тачо на влизане в къщата казал за нея: „Повярвайте ми, тя е добър човек”.

На въпроса дали е изпитвал трепети към някоя от жените в предаването Тити отговори: „30 дена нямаше промяна в размера”.

Той отрече твърденията, че Влади Въргала е влюбен в ЗорницаЛиндарева. Виновен за недоразумението бил „Биг Брадър”. В изповедалнята Въргала казал: „Изпитвам към Линдарева любов като към човешко същество”, а продуцентите изрязали последната част и оставили само „любов”. Тото беше категоричен, че не външния вид на Зорница е накарал него и Влади да станат нейни защитници.

Треньорът разкри, че първо на Влади споделил преди седмица намерението си да напусне шоуто, за да се върне да спасява „Левски”. Актьорът започнал да го разубеждава и му предложил да даде хонорара си за финансирането на отбор като заем. Докато разказваше това Тити се разплака от благодарност. „Той беше уверен, че всичко ще се оправи и аз ще мога да му върна парите”, каза той през сълзи.

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !