Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тачо води Жени на Доминикана

отпечатай новината

17.10.2014 10:59 | Видян 1453 пъти

Тачо води Жени на Доминикана

Стефан Манов - Тачо ще успокоява страстите на Жени Калканджиева след инфарктното им участие във „ВИП Брадър" с романтична почивка в Доминиканската република, разузна „Всеки ден". Пред вестника ни приятели на най-одумваната двойка разкриха, че по време на кратката си ваканция извън Къщата след крошето по Зоница Линдарева Тачо е направил резервация за супер баровски курорт в тихоокеанската островна държава, където смята да отведе Жени веднага след края на шоуто. Засега е ясно, че компания на семейството ще им правят стари авери от столичния хайлайф.

Научихме още, че Стефан Манов е уредил любовната ваканция на океанския бряг с отстъпка в цената, понеже туроператорът искал да използва лицето му за реклама на бизнеса си. Двойката ще палува насред голямата вода между двете Америки цяла седмица ол инклузив само за 5000 лева. В сумата влизат дори самолетните билети.

За Тачо и Жени това ще е N-тото море това лято. Последно двамата се забавляваха няколко дни на яхта срещу „Какао бийч". Партито се завихри по повод рождения ден на една от най-красивите ни манекенки - Наталия Милкова. Топ хубавицата е сред най-близките приятелки на Жени. На палубата на 62-футовата лодка „Азимут", за която се твърди, че е една от най-луксозните по българското крайбрежие, са се забавлявали още куп приятелки на Наталия, виден български художник и куп столични бохеми. За радост на компанията на луксозната лодка бе и 5-годишният син Георги, кръстен на вече покойния баща на бившата Мис България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !