Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Уикенд: Жени и Тачо друсат кокаин във "ВИП Брадър"

отпечатай новината

16.10.2014 16:15 | Видян 5821 пъти

Уикенд: Жени и Тачо друсат кокаин във

Информатор, който бе до скоро в къщата на „ВИП Брадър“, издава, че Жени Калканджиева е снабдявана с бял прашец. Тя имала уговорка да получава дозите си, в противен случай щяла да изпадне в абстинентна криза. Често пъти тя е неадекватна, а употребеното я кара да бъде агресивна и да започва безсмислени кавги със съквартирантите, научи.

Според думите му шефката на „Визаж“ имала тайна устна договорка с продуцентите да бъде снабдявана с малки количества „Чичо Коко“. Всеизвестен факт в нощна София е, че Жени Калканджиева и мъжът й Тачо са пристрастени към забранените субстанции от няколко години насам и почти не минава вечер, без да шмъркат, съобщава в. „Уикенд“.

Това е било добре известно и на продуцентите на шоуто, които приели условието на Евгения и на Тачо да им осигурява кокаин, но в малки количества по време на престоя им във „ВИП Брадър”. Не е ясно по какъв начин дрогата се предава на Калканджиева, но участници в предишни сезони на реалити шоуто признават, че кокаин се е вкарвал отвреме-навреме за знаменитости с неотложни нужди.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !