Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Андреа бута 200 лева рушвет на катаджии

отпечатай новината

16.10.2014 10:26 | Видян 1425 пъти | Гласували 1

Андреа бута 200 лева рушвет на катаджии

Андреа е поредната родна знаменитост, която си мисли, че е над закона, научи „Всеки ден" от достоверни източници. Половинката на боксьора Кубрат Пулев кара мощния си джип като джигит из улиците на столицата и прави нарушение след нарушение, без ни най-малко да се притеснява от последиците.

„Виждали сме я много пъти в центъра или около хотел „Кемпински" да шофира без колан или залепила айфона за ухото си. Да не говорим, че изпреварва неправилно, дава прекалено много газ, спира рязко, а пешеходните пътеки не ги признава за нищо. Изключително некадърен шофьор е, как не са й взели книжката още?! Да не говорим, че се държи нагло, крещи и псува на светофари като каруцар", споделиха пред наш репортер очевидци на скандалното поведение на певицата.

Според наши източници заради, меко казано, неадекватното си и опасно каране Андреа е натрупала солидна бройка актове и глоби в КАТ. Преди дни обаче певицата ударила греда с неподкупни служители на реда. Тя я спрели заради превишена скорост и каране без колан. Ченгетата почнали да пишат акт, когато звездата на фолка дотърчала до патрулната кола с 200 лева, навити на руло. За чест на полицаите обаче те категорично отказали подкупа и дори я заплашили, че могат да я арестуват за това своеволие. Посрамена, Андреа се извинила и отнесла само акта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !