Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Деси Слава е новата любовница на Слави

отпечатай новината

15.10.2014 14:24 | Видян 1605 пъти

Деси Слава е новата любовница на Слави

Фолк певицата Деси Слава е в любовни отношения с настоящия си шеф - популярния певец, продуцент и тв водещ Слави Трифонов, научи сензационно Всеки ден. Тази гореща клюка обикаля от 2 седмици насам коридорите на БТВ, след като на няколко пъти двойката е била засичана в опасно близки отношения от различни служители на частната медия.

Раздялата на Слави с последната си половинка Мартина е официален факт от близо месец насам, както Всеки ден пръв разкри миналата седмица. Появата на Деси Слава в крайната картина поставя под въпрос не е ли именно тя причината Дългия да зареже дългогодишната си половинка.

Макар Деси Слава да парадира със сериозна връзка с ММА боеца Светлозар Савов, хора от обкръжението на чалгаджийката разказват, че отношенията помежду им отдавна са приключили.
Не е тайна, че през последните години изпълнителката сериозно изпадна от челните позиции в чалга класациите. Приятелите й коментират под сурдинка, че интимните отношения със Слави биха й гарантирали освен топлота в семейното гнездо, още финансова стабилност и развитие в кариерата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !