Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Циганка прокле Глория: Щерка ти снаха да доведе!

отпечатай новината

14.10.2014 16:57 | Видян 9228 пъти | Гласували 2

Циганка прокле Глория: Щерка ти снаха да доведе!

Фолк певицата Глория си навлече гнева на ромка, след като отказала да откликне на просията й, пише „Всеки ден“. "Беше много нагла, почти се навря под гумите на автомобила ми, добре че не я смазах. Отказах да й дам пари и тя започна да ме псува и кълне“, сподели Гло пред свои приятелки.

„Да ми ядеш черното между пръстите на краката! 200 кила да станеш, от недохранване да умреш! Щерка ти снаха да ти доведе! Голяма вила да имаш, с много стаи, във всичките болен да лежи!“, каканижела клетви дъртата ромка, докато звездата се опитвала да избяга с колата си. Тя обаче чула всички тези ругатни и страшно се разстроила. Още повече че от много хора била чувала, че ромските клетви често стават истина.

Глория се разстроила най-много от проклятието по адрес на щерка си Симона. Достатъчно притеснително й било, че детето й е с особен характер и трудно си намира гаджета. А сега над главата й вече тежало „пожеланието“ да се влюби в жена. „Мен да ме кълне както си иска, но да не закача момиченцето ми“, горестно се жалвала изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !