Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Линдарева е на път да разбие сърцето на Влади Въргала

отпечатай новината

14.10.2014 16:29 | Видян 1725 пъти

Линдарева е на път да разбие сърцето на Влади Въргала

Зорница Линдарева взе последното си и категорично решение! Зорница Линдарева е категорична, че няма търпение да излезе от шоуто, за да си събере багажа и да замине за дълго време в чужбина, пише kliuki. Бившата любовница на съпруга на Жени Калканджиева – Тачо е решила, че не иска да остава в родината си, където всички я познават, а името й се е превърнало в дъвка за медиите и столичните клюкари.

Влади Въргала видимо се натъжи от решението на брюнетката. Както сами видяхме преди седмици, актьорът доброволно и без капка съмнение призна чувствата си към Зорница Линдарева, дори знаейки, че думите му ще му костват брака.

Припомняме, че наскоро съпругата на Влади Въргала заяви пред близките си, че с бракът им е свършено и че се чувства крайно унизена и обидена от това, което е видяла и чула от мъжа си в Къщата на Вип Брадър.

Питаме се обаче какво ще стане ако Силвия Карамфилова действително подаде молба за развод и откаже да приеме Влади Въргала обратно у дома им. Авери на актьора вече шушукат, че в такъв случай няма да се учудят ако Влади си стегне куфарите и последва Зорница Линдарева зад граница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !