Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Новата на Благо е щерка на бизнесмен

отпечатай новината

09.10.2014 15:27 | Видян 1814 пъти

Новата на Благо е щерка на бизнесмен

Новата приятелка на футболиста Благой Георгиев Куини-Алис Николова се оказа момиче от сой.

18-годишната красавица е дъщеря на бизнесмен. Изявяващата се като манекенка девойка се казва Алис Николова, но е добавила Куини, за да е по-запомнящо името й. Момичето, за разлика от предишните мадами на Джизъса, има финансови възможности и не е златотърсачка като Биляна Евгениева, издадоха приближени до новата тръпка на Георгиев.

"Благой улучи шестица от тотото. Куини има големи финансови възможности, от добро семейство е, няма скандално минало, разводи и деца от предишни връзки", коментират със завист колегите на ритнитопковеца. Бащата на Алис Николай Николов се занимава с преуспяващ бизнес в няколко сфери, твърди Всеки ден. Брюнетката има по-малка сестра, която е ученичка в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София и мечтае да стане певица. "Алис е презадоволена. Родителите й имат финансови възможности и от малка получава каквото поиска, никога нищо не й е отказвано", издават приближени до семейство Николови.Наскоро красавицата се е явила на изпит за придобиване на шофьорска книжка, който обаче не е издържала, разкриха приятелките й.

Куини и Благо са се запознали в известна столична чалготека преди около месец. Георгиев е направил първата крачка към манекенката, а тя бързо откликнала на свалките му. Футболистът на "Рубин" побърза да се похвали с новата си изгора, но под снимките на прясната двойка преобладават негативните коментари. Почти всички в мрежата се възмущават от поведението на голаджията, непрекъснатите смени на гаджета и това, че не се сеща за двете си деца, а само обикаля столичните клубове.

"Благо, няма протеза за ампутираната душа. Смешник и палячо", са само част от коментарите под фотосите. 33-годишният плейбой е споделил пред приятели, че е много впечатлен и влюбен в 18-годишната ученичка. Откакто жена му Христина го изхвърли, след като папараците на в. "Уикенд" го заснеха на калъп с бившата годеница на Ицо Стоте манекенки Биляна, това е първото явно афиширане на връзка за Благо.

снимка: blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !