Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лора Крумова остава без предаване

отпечатай новината

09.10.2014 09:49 | Видян 1858 пъти

Лора Крумова остава без предаване

Лора Крумова може да остане без предаване през новия сезон, научи ексклузивно „Всеки ден". Тв водещата, която още формално е в майчинство след раждането на сина си Явор, планираше да се завърне триумфално на екран наесен с чисто ново шоу, в което да си партнира с колежката си Галя Щърбева.

Двете журналистки преговарят с Би Ти Ви месеци наред, наскоро даже си стиснаха ръцете за съботния следобед на най-гледаната частна медия. Предаването им е 4-часово, с различни сетове, гости и теми по подобие на „Станция Нова", която се излъчваше преди две години в конкурентната телевизия. Проектът обаче така и не стартира заедно с останалите продукции в есенния сезон. В последните седмици упорито се носи слухът, че предаването може и да не тръгне изобщо заради изискванията, които Щърбева и Крумова са поставили на Би ти Ви. На практика двете искали да са продуценти и водещи на шоуто, което да бъде със статут на външна продукция. Шефовете на медията обаче предпочитали следобедният блок да е вътрешна продукция, тъй като Лора и Галя нямали необходимия опит, а и така ще излезе по-евтино за телевизията.

„В последния момент ни накараха да направим нова пилотка, въпреки че вече имахме готова. Никой не ни казва дали ще продължим да работим по предаването. Явно се колебаят, има някакъв проблем", коментират притеснени от екипа на Крумова. Из коридорите на телевизията се шушука, че причината шефовете да не дават зелена светлина на иначе перспективното предаване, са именно претенциите на двете водещи, които големеели и не давали дума да се каже относно концепцията и идеята на шоуто. Крумова и Щърбева дори имали намерение да прокарат общия си проект, а година след това да се оттеглят като водещи и да станат само продуцентки на вече утвърдилия се следобеден блок.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !