Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Топ 10 на най-добрите лафове от ВИП Брадър.

отпечатай новината

01.10.2014 17:46 | Видян 2553 пъти

Топ 10 на най-добрите лафове от ВИП Брадър.

Близо три часа вечерта се решаваше в ефир съдбата на Тачо. Съпругът на Жени Калканджиева удари шамар на бившата си любовница Зорница Линдарева и беше изгонен от риалитито за нарушаване на правилата на формата.

Въпреки цялата драма в къщата, имаше доста силни моменти, които накараха цяла България да се разсмее. Ето и лафовете ВИП-овете, които заслужиха овациите на публиката (къде иронични, къде саркастични).

Жени:  Ти разбираш ли колко си тъпа, че аз направо  искам да те убия! (по повод коментарите на Зорница, че мъжете я лъжат с фалшиви обещания за подаръци и любов и тя все пак стои до такива като тях).

Жени: Искам вино и цигари, това съм аз! (след скандала с Камелия Воче, която скри бутилката вино, Никой не може да пипа алкохола на Калканджиева!)

Жени: Аре, наредете се всички и ми бийте по един шамар! (след заплахите на Стефан, че ще я бие, защото потиска Тачо)

Жени: Хайде сега да видиш, ВИП Брадър, лесно ли е, не е лесно!

Тачо: Не знам какво е станало, искам да ми кажеш, защото ако чуя нещо, което не ми хареса, може да си върна думите назад. (това ли беше извинението към Зорница?)

Евгени: Ти ще спечелиш като Орлин Павлов – спане, сране и усмивки! (Минчев възмутен, че вечно спящият Аръков ще му отмъкне наградата от риалитито под носа)

Зорница: Слушай, тия неща като няма камери са ОК! (след шамара на Тачо, Линдарева се притесни единствено за камерите. Когато не са включени, очевидно може да я пляска!)

Зорница: Ама и другия ми така. Ще ти купя Рейндж Ровър, ама не днес, ама те обичам! (Обяснението на Зорница с какви мъже излиза).

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !