Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Продуцентите на Райкова: Венета лъже

отпечатай новината

25.09.2014 17:12 | Видян 1728 пъти

Продуцентите на Райкова: Венета лъже

Последният действащ договор на Венета Райкова с "Телеман" е от 13 август 2013 година и в него има редица променени в нейна полза клаузи, в това число и възнаграждението. Това се казва в разпространено писмо на продуцентската къща по повод изявления на тв водещата в последно време.

Според продуцентите, твърденията на Райкова, че "с нетърпение е изчакала да изтече договорният срок и да прекрати отношенията си с тях и че още преди 3 години е взела това решение" не отговарят на истината. Ако това беше вярно, лятото на 2013 година вероятно е било по-подходящ момент за изпълнение на отдавна взетото й решение - особено при изтекъл към онзи момент двугодишен договор, без валидни ангажименти между страните. Вместо това, факт е подписването на нов едногодишен контракт със значително по-добри за Венета Райкова условия. "Така изглежда документалната истина, всичко друго са само думи, в чиято празна употреба не възнамеряваме да се включваме", завършва писмото си "Телеман".

Венета Райкова не закъсня и отвърна на удара, като също разпространи малко по-късно днес своята позиция за конфликта й с продуцентската къща. Ето какво написа тя в профила си във фейсбук:

"По повод отвореното писмо на "Телеман" искам да разкрия цялата истина. Последният ми договор с тях беше първият, след който мога да работя! С предишния те ми забраняваха след прекратяване на взаимоотношенията ни да мога да упражнявам професията си за срок от три години. А неустойките ми по договора бяха в стотици хиляди евро. Така, че договорът, за който те пишат, е първият, след изтичането на който мога да работя. И друг път пишете цялата истина! И бъдете щастливи, много творчески успехи!!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !