Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Иво Аръков: Винаги съм бил различен

отпечатай новината

26.09.2014 09:00 | Видян 4483 пъти

Иво Аръков: Винаги съм бил различен

„Винаги съм била различен”. Сигурно заради тези думи на Иво Аръков жълтите медии открай време го забъркват я с Владо Карамазов, я с Мариус Куркински. А младият актьор и звезда на ВИП Брадър с един от трите най-високи хонорари в тв къщата, има предвид съвсем други разлики. Например – кой друг 26-годишен българин сваля мацка като Мика Стоичков с рецитация на стихове? И не само. Пише стихотворения. Даже бил на готов със стихосбирка. Но я спрял. Били му завидели. Пише и песни. Композира музиката на компютър. Не стига това, ами ги и свири я на китара, я на пиано. Както казват руснаците, а неговият род е от великата страна, когато човек е талантлив, той е талантлив във всичко. И за да няма неовладени изкуства, готви от 13-годишен.

Ресторантът му не е фалирал. Работи си тихо и кротко в т.нар. „тъжен мол” на бул. „България”. Вярно, няма много хора, както и в целия търговски център. Но кесадията и другите мексикански специалити свършват в тавите на витрината. За радост на феновете самият Иво току забърка някоя манджа и сяда на скромните масички да черпи приятели. Не бива да забравяме и бойните изкуства. Те са друга страст на всестранно развитата ренесансова личност. Освен борбите на различни страни и народи, покрай обучението си в НАТФИЗ има представа и от фехтовка, към които трябва да се добавят езда и акробатика – същински супермен с нежно сърце.

Апропо, когато се явява на изпити там хич не го харесали, понеже с напомпаните във фитнеса мускули, досущ приличал на мутра. Това обаче го правело супер подходящ за главната роля в сериала „Под прикритие”. Щял да играе ченгето – мутра Мартин, ала влюбчивата програмна директорка Севда Шиш. Наместила там бездарния Ивайло Захариев, както навремето „Всеки ден” първи разкри. За компенсация, продуцентите Митовски и Гочев го пращат в другия си екшън сериал „Фамилията”. Там играе зет на главния герой, на когото вярва повече, отколкото на синовете си. Стефан Данаилов, който изпълнява възловата роля, се превръща в истински духовен баща на Иво, който разказва в интервюта, че е много влюбчив и непрекъснато заобичва хората около себе си безрезервно.

продължи >>

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !