Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мара Отварачката пъпчаса

отпечатай новината

25.09.2014 10:12 | Видян 2357 пъти

Мара Отварачката пъпчаса

Чалга дивата Мария, по-известна като Отварачката, скоро може да получи и друг, още по-неприятен прякор, като например Пъпката.

Половинката на Християн Гущеров напоследък хич не си дава много зор по отношение на външния си вид, злостно отбелязват във фолк средите. Съвсем наскоро звездата си позволила да се появи в предаване на телевизия „Планета" с немита поне от 5 дни коса и пъпки по лицето, достойни за физиономията на сексуално неактивен 14-годишен пубер. „Как може да се покаже по този начин, в крайна сметка това е неуважение към нейния шеф. Какво иска да му каже по този начин - „Не ми пука и затова ще дойда в този вид", коментираха отвратени нейни колежки.

Според запознати Мара се отпуснала съвсем благодарение на стабилната връзка с богатата си половинка и заради това спряла да полага труд за това как изглежда. „Хриси не си позволява много-много да й прави забележки, защото в крайна сметка и той не е перфектен. Нали си е дебел и има комплекси от това и не иска да се заяжда с Мара. Страх го е да не го изостави", коментират запознати.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !