Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Влади Въргала снима филм в Турция

отпечатай новината

23.09.2014 12:17 | Видян 1713 пъти

Влади Въргала снима филм в Турция

Влади Въргала планира нов проект за филм. Лентата ще се снима в Турция, където било по-евтино и имало добри професионалисти. Карамфилов обаче нямал пукната стотинка за филм нито в България, нито в чужбина. Още от миналата година започнал да търси спонсори за балканска копродукция.

Пуснал връзки в почти всички съседни държави, за да намери пари за поредната комедия, която би трябвало да напълни киносалоните и съответно изпразнената банкова сметка на актьора. Така се и навил да участва във „ВИП Брадър". ТВ звездата разчитал да изкара малко пари за новия си филм, който отдавна отлага. След „Операция „Шменти капели" Въргала не е имал друг голям проект и причината според него е именно защото е налял всичките си пари във филма.

Резултата го знаят всички - никаква възвращаемост на средствата и фалит. Влади няма да се откаже от любимата си тема за прехода, мутренските времена, националните черти на българина, които го вкарват в куп комични ситуации. Този път обаче ще се включат балканци от всички страни и това според актьора щяло да бъде печелившо, тъй като филмът ще има много по-голяма публика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !