Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Зорница Линдарева: Тачо е пич!

отпечатай новината

22.09.2014 17:50 | Видян 2195 пъти | Гласували 1

Зорница Линдарева: Тачо е пич!

Манекенката Зорница Линдарева е откраднала Стефан Манов от брачното ложе на Жени Калканджиева бавно и полека, понеже бил готин пич.

Пред камерите на „ВИП Брадър" миската обясни, че не го е отмъкнала целенасочено, а нещата са се случили постепенно и по естествен път.

„Запознах се със Стефан съвсем случайно. Бяхме с компании. Приятели с децата си. Аз бях с племенничката си, а той - с неговото дете. И въобще не е имало такава идея. А после - винце, тук-там, едно друго... Чисто приятелски. Ние до ден днешен... Аз повече, това, което преобладава, изпитвам към него, е... защото ти го видя, че е пич. Той е много готин!", отсече пред приятелките си в Къщата Линдарева.

„Това ми е повече, отколкото да са преобладавали някакви кой знае какво... нали... такова... Но в един момент си станахме близки и приятели. В един момент започваш да се грижиш за човека, да ти е готино. И то така впоследствие стана, не е било нещо...", с недомлъвки се опита да обясни изкусителката защо Тачо изневерил на жена си.

„Просто той е пич. Той е харизматичен, готино се държи. Той не е негативен. Просто си е много пич. И така се получиха нещата от това. И до ден днешен аз имам такива чувства към него - като към много готин приятел", призна си Зорница, пише ''Всеки ден''.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !