Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хю Хефнър не искал Лили Иванова на корицата на "Плейбой"

отпечатай новината

22.09.2014 16:49 | Видян 3497 пъти

Хю Хефнър не искал Лили Иванова на корицата на

Американците забранили на Мартин Захариев да сложи Лили Иванова на корицата на първия брой на "Плейбой".

Това разкри някогашният издател на еротичното списание в предаването "Дикофф" по Нова телевизия."Хю Хефнър ли?", попита Сашо Диков. "Хю Хефнър! Казаха ми, че политиката на списанието е да се слагат на корица само млади жени, няма значение колко големи звезди са по-старите", призна Захариев.

Мартин Захариев призна още, че е направил страшно много отстъпки, за да снима гола Лили Иванова. "Направих й предложение, на което не можеше да откаже. Казах й, че ще приема всичките й условия и няма да публикувам снимка, която лично тя не е одобрила", каза още той.

Бившият депутат от гражданската квота на БСП каза, че дори не иска да си спомня за годината, в която работното му място е било парламента. "Не искам да си спомням как една година ходих на работа през заграждения. Унизително е! Властта е наркотик, по-голям от всеки друг, затова и хората се променят. Аз не съм се променил. Същото е и с парите. Не съм станал милионер, но имам имоти за няколко милиона. Парите могат да те променят, но може да си останеш същия. Когато направя първия си милион ще ти кажа как точно е при мен",  поясни Захариев.

"Отвътре и отвън нещата са абсолютно различни. Медиите трябва да информират тези отвън за нещата отвътре, а те са криво огледало. Има гигантска демагогия", каза още Мартин Захариев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !