Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Кучкова: Три месеца ходя с олигофренски гърди

отпечатай новината

22.09.2014 14:00 | Видян 2965 пъти

Кучкова: Три месеца ходя с олигофренски гърди

Елена Кучкова може да е млада и красива, но и тя е преживяла тежки неволи. Плеймейтката, която в момента участва в рeалитито „ВИП Брадър” се оплака на съквартирантите си как е била обезобразена, лягайки под скалпела.

„Имам две операции на гърдите с едни импланти. Направи ми ги един доктор, който ми го препоръчаха и отидох при него, защото са по-евтини. Всъщност те имплантите навсякъде са едни и същи, но той взимаше по-малко за операцията. Такива гърди ми беше направил…и с времето ме успокояваше, че ще станат по-хубави и по-хубави и че ще се наместят.

Три месеца ходя с олигофренски гърди и си викам: „Това няма да мине”. Затова послушах една позната, която ме прати при сегашния ми хирург. Когато се появих при него на консултация, той се удари по челото и вика: „О, момче, това кой ти го е правил?”. Веднага ми записа час за друга операция и си платих само за нея. Той ми ги намести”, разказа Елена.

Кучкова не е първата популярна личност, която е пострадала от пластичен хирург у нас. По-рано попфолк певицата Адриана заяви, че ще съди своя лекар, след като обезобразил устните ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !