Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ласкин „обезглави“ Венета Райкова: Води прекрасно Голямата... дрисня!

отпечатай новината

21.09.2014 09:05 | Видян 3458 пъти | Гласували 1

Ласкин „обезглави“ Венета Райкова: Води прекрасно Голямата... дрисня!

Актьорът Иван Ласкин, известен с пиперливия си речник, „отряза“ главата на Венета Райкова, отскоро преквалифицирана на водеща на „Голямата уста“. Предаването, излъчвано в късните часове по Нова телевизия, има за цел „да разкости“ героите на поредния сезон на „ВИП брадър“ с коментари на гости, „врели и кипели“ в родния светски живот.„Венета Райкова води прекрасно Голямата....дрисня! Кой сложи този мармот там, бе?“, написа Ласкин в профила си във Фейсбук, очевидно провокиран от снощното издание на токшоуто.

Стартът на „Голямата уста“ всъщност се оказа фалстарт, коментира blitz.bg. В ефир Жени Калканджиева направи на пух и прах Райкова, която се опита да разбере защо е посрещнала с прегръдка любовницата на съпруга си Тачо – Зорница Линдарева. „Това си е чисто лицемерие“, заяви Венета.

Репликата й очевидно ядоса Жени, която се опита да й обясни, че е въпрос на възпитание да се отнасяш добре с един човек. Махленското клюкарене на Райкова не успя да накара Калканджиева да слезе на това ниско ниво.

„Недейте моля ви се да ме принизявате и да ме правите евтина трътка. Аз не съм такава. Освен това момичето не е лошо, един брак се разваля отвътре. Попитай го, той ще ти отговори защо е отишъл да живее при нея. Попитай го, но мисля, че няма да ти отговори, защото ти си провокативна и палиш скандали“, отряза я Жени, което отприщи стотици лайкове и одобрителни коментари във Фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !