Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Иги Азалия остана в сянката на Джей Ло в новото им видео (ВИДЕО)

отпечатай новината

19.09.2014 17:39 | Видян 2691 пъти

Иги Азалия остана в сянката на Джей Ло в новото им видео (ВИДЕО)

Дългоочакваното видео на Дженифър Лопес (45) и Иги Азалия вече излезе! Двете дами обединиха сили и дупета в ремикса на песента Booty (24), в която показват знойните си тела и извивки.

Въпреки своята разлика във възрастта, възлизаща на повече от 20 години, Лопес напълно засенчи младата си колежка. Латината показа, че тя е новата кралица на туъркинга като не спря да клати впечатляващите си задни части в ритъма на музиката. Видимо е и че Джени е работила доста повече за формите на тялото си от Иги и не се притеснява да покаже всеки детайл от тях.

Не само това, ами Лопес е готова да даде уроци по секси танци на всички желаещи. В един момент от клипа музиката спира и дивата казва: „Нека да ви по кажа как се прави!”. И показното си заслужава всяка секунда!

Парчето Booty е част от албума A.K.A на Лопес, излязъл на пазара през юни. Той обаче бе продаден едва в 33 000 копия първата седмица след излизането си, което накара Дженифър да вземе спешни мерки.  Така се роди дуетният ремикс с Иги, която е сре най-нашумелите млади изпълнителки в Америка в момента.

Вижте уникалното видео: ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !