Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

А коя е Камелия Воче?

отпечатай новината

18.09.2014 11:16 | Видян 25558 пъти

А коя е Камелия Воче?

Коя е тая Камелия Воче? Този въпрос звуча пред хиляди български телевизори на старта на „ВИП Брадър”. Защото, въпреки своите многобройни появи в различни предавания, народът просто няма представа с какво точно е известна въпросната персона, попаднала в компанията на добре познати имена като Йорданка Христова и адашката си Камелия Тодорова. Още по-объркващо прозвуча на драгия зрител определението „пееща готвачка”, което тя приемаше комплимент, а днес я обижда.

При редките появи в светските салони, изисканата дама, чиито 3 рокли отдавна са известни дори на най-малко склонните да отбелязват подробности представители на хайлайфа, зад гърба на Камелия Кръстева – Стоянова се понася неприятна мълва. Тя вървеше от години, но след публични изяви на бизнесмена Дончо Георгиев от Пловдив, стана известна на всички. Както мнозина българи, и за „пеещата готвачка” се чу, че била затънала в дългове.

Първи пропищяха след неплатена тлъста сметка за ЧРД от ресторант в Студентския град в блока на Веско Маринов. Камелия организирала рождения ден на тогавашния си приятел – футболиста Божидар Искренов, ала парите не били оправени. Тук отваряме скоба, за да кажем, че Гиби е първата любов на Камелия. Двамата били заедно още в гимназията. Романът им обаче не потръгнал, тъй като той се запознал с бъдещата си съпруга. Младото лъвче – един от най-търсените ергени в София, в онези години е супер звездата на „Левски” и се цели по-високо от мома от махалата. Той хваща момиче с твърде престижна за епохата на соца професия.

Искренов оставя Камелия заради стюардеса. Минава четвърт век, че и малко отгоре, и те се срещат случайно, което разпалва с нова сила огъня на любовта. Връзката става известна. Двойката е смятана за изключително симпатична. Така се стига и до празника, който описваме. Партито било подарък за неговия рожден ден от Камелия. Ала се оказало дар от ресторанта, както не дотам изискано, но затова пък категорично се „похвалиха” от заведението в медиите.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !