Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Цеца продаде Арена Армеец

отпечатай новината

17.09.2014 18:05 | Видян 3252 пъти

Цеца продаде Арена Армеец

Два месеца преди мега концерта на сръбската звезда Цеца Величкович в най-голямата столична зала „Арена Армеец", билетите вече са на изчерпване.

Събитието на сезона, за което певицата обещава, че ще бъде най-добрият й концерт извън пределите на Сърбия, предизвика невероятен интерес не само от страна на българската публика, но и от съседните държави.

„Интересът към билетите действително е изключително голям, остават по-малко от 3 000 броя." - коментират от тикет компаниите.

За предстоящото събитие у нас кралицата на сръбската музика споделя: „С екипа репетираме усилено, подготвили сме много изненади. Очаквам с нетърпение срещата си с българската публика."

Примата на балканската музика ще пристигне в България заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, а подгряващи изпълнители на певицата ще са победителите от най-големия фестивал за духова музика в Гуча - Dzambo Agusevi Оrchestra.

Всичко това несъмнено ще превърне концерта на 7 ноември в едно от най-мащабните и вълнуващи събития, правени у нас. Публиката ще има възможност да се наслади на най-големите хитове от репертоара на сръбската певица: Pile, Kukavica, Maskarada, Lepotan, Zabranjeni grad, Beograd, Lepi grome moj, Gore od ljubavi, Ljubav zivi и др.

Билети за концерта на СЕСА на 7 ноември все още могат да бъдат закупени на цени: от 20 до 55 лева. Начало 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !