Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава си рисува веждите

отпечатай новината

17.09.2014 12:21 | Видян 2617 пъти

Преслава си рисува веждите

От свежото и естествено някога излъчване на Преслава няма и следа, видя „Всеки ден". Фолк певицата, която беше сочена за една от най-красивите и сексапилни парчета в редиците на „Пайнер", тотално се е сбабичосала и плаши без грим. Очите на певицата са подпухнали, а заради непрекъснатите си ангажименти звездата рядко намира време да посети козметичката и фризьорката си. От страх да не заприлича на същинско плашило, добричлииката прибегнала до перманентен грим, с чиято помощ придала форма на веждите си.

„Известно е, че главно възрастни жени, на които им опадат веждите, си ги рисуват. Да не говорим, че ако не се поддържат редовно, те изсветляват и на места дори се губят. Как може да се загрозява по този начин, младо момиче е", възмутиха се фенове на Преси.

Болнавият вид на певицата отдавна е трън в очите не само на почитателите й, но и на шефа й Митко Пайнера, който дори провел няколко разговора лично с изпълнителката, на които й намекнал, че каквато и да е причината да изглежда немощна и отслабнала, не е никак зле да поналее малко форми.
Злите езици пък шушукат, че драмите с бившия приятел на фолк дивата - Георги Станоев - Бирмата, са главната причина да изглежда унила и бледа. „Въпреки че си има ново гадже, още не може да го прежали и искрено съжалява, че са приключили така. Скандалите и боят им истински я сломиха и изтощиха", коментират запознати.
Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !