Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Калканджиева изгори рокля за 400 лева

отпечатай новината

17.09.2014 10:48 | Видян 2411 пъти

Калканджиева изгори рокля за 400 лева

Жени Калканджиева изгори маркова рокля за 400 лева с цигара преди да влезе в ксъщата на ВИП Брадър, пише "Телеграф". Това станало в тайната квартира на риалити шоуто. Модната шефка си била приготвила ефектен тоалет на дизайнерката Вяра Георгиева от "Феде фешън студио", с който да направи първите стъпки при съквартирантите, но докато я фризирали и гримирали, изпуснала цигарата си и тя направила голяма дупка в областта на пъпа.

Тъй като по регламент тя няма право да излиза от хотелската стая, нито да говори по мобилен телефон, шефката на "Визаж" намери връзки в екипа, за да се свърже с майка си, която живее много наблизо, и да прати човек да отиде до дома й, за да вземе няколко сака с които да се издокара в шоуто.

ТВ водещата Ели Гигова пък ходела по коридорите с чувал върху главата, за да може, ако се разминава с другите съквартиранти в хотела, да не я разпознаят, тъй като беше тайна кои ще са съквартирантите. Такъв чувал обаче отказал да си сложи Евгени Минчев, който единствен бил настанен във ВИП апартамент. Гаф станал с вечерята на Йорданка Христова, която, докато давала интервю в стаята си, получила сочна вратна пържола с картофи, но се оказало, че тя е вегетарианка и месо не вкусва. Оказало се, че пържолата била за Евгени Минчев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !