Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Разделиха брадърите на млади и стари

отпечатай новината

16.09.2014 09:13 | Видян 2441 пъти

Разделиха брадърите на млади и стари

За първи път във ВИП Брадър съквартирантите бяха разделени в две къщи от свои "колеги". Йорданка Христова и Евгени Минчев влязоха в ролите на Цола Драгойчева и Тодор Живков, бяха короновани за Политбюро и решаваха кой от останалите да бъде изпратен в луксозния "червен салон", а кой да попадне в трудово-възпитателно общежитие. Така едните са обкръжени от басейн и джакузи, а другите - от магаре, крава и гъски.
 
За вторите бе въведен режим на тока 3 към 1. На всичко отгоре ще се къпят само в неделя. Минчев и Христова, на които бе отредена специален супер ВИП будоар, избираха човек по човек по ред на влизането. Така в лукса се потопиха Кали, Атанас Месечков, Камелия Тодорова и Мистър България Мартин Мартинов, чиято обща възраст е много над тази на низвергнатите. В "лагера" са разквартировани Иво Аръков, красавиците Ели Гигова, Албена Вулева, Ива Екимова, Елена Кучкова, пеещата готвачка Камелия Воче и семейния дует Жени Калканджиева и Тачо.
 
Брадърът вкара интрига като обясни на заточениците клети, че съдбата им е решена от техни "колеги". Така няма да има нужда да се оформят две компании в тв къщата, което обикновено става след първото изгонване на съквартирант. От първата вечер звездите и петолъчките са си разделени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !