Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави спря фитнеса

отпечатай новината

15.09.2014 18:00 | Видян 1223 пъти

Слави спря фитнеса

Напомпаното и здраво тяло на Слави Трифонов вече е в миналото. От близо 3 години насам тренировките в залата за Дългия не са ежедневие и удоволствие, а буквално мъка заради здравословните проблеми, които го налегнаха в последно време, пише„Всеки ден“.

В разцвета на силите и славата си преди няколко години двуметровият учиндолец буквално се бе превърнал в исполин. Заради високия си ръст и комплекса, че е прекалено слаб, Слави блъскаше щангите ударно всеки ден, като за ръста си от 198 сантиметра водещият успя да качи до 115-120 килограма мускулна маса.

Здравословните проблеми обаче, появили впоследствие, удариха болното място на Трифонов – мускулите му. Откакто през 2009 г. гологлавкото счупи крак по време на турнето си в Стара Загора, започна истинската му мъка с поддържането на мускулна маса. Залежаването веднага се отрази върху осанката му, а двумесечното отсъствие от фитнес залата превърнала мускулите му в пихтиеста маса.

Оттогава насам самият Слави признава, че с тренировката му става все по-зле и по-зле. Заради травмите по тялото си на практика в залата той не може да тренира активно и това се отразява цялостно на фигурата му. От 2011-а насам Дългия лекува редица болежки, които доизпиха силите му, и така спортът остана на заден план.

Източници от „Шоуто на Слави“ разказват, че Трифонов вече категорично е изхвърлил от гардероба си за ежедневна употреба любимите си тениски и потници. Зиме-лете той ходи с ризи с дълъг ръкав или сака с цел да прикрива отпуснатите си ръце и кожата, която виси в областта на бицепсите му. „Тренира колко се може повече, но стресът и годините си казват думата. Освен това той вече напълно избягва да пие каквито и да е стероиди, за да не си съсипе черния дроб“, споделят запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !