Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Венета Райкова: За да спечелиш ВИП Брадър, трябва да играеш роля

отпечатай новината

11.09.2014 16:00 | Видян 4618 пъти

Венета Райкова: За да спечелиш ВИП Брадър, трябва да играеш роля

 Животът на Венета Райкова е свързан вече 10 години с Биг Брадър. Определя себе си като най-верния фен на предаването, задължително гледа всички сезони – била е съквартирант, защитник, репортер от Приморско в първия сезон , водила е “Горещо” от Изповедалнята и предаването “Малката сестра” бременна в шестия месец. Покрай Биг Брадър намира и мъжа на живота си, с който се среща за първи път преди 10 години в студиото на шоуто. Според нея печелившата стратегия е обратна на клишето – за да спечелиш, не трябва бъдеш себе си във ВИП Брадър, а да изиграеш ролята, която ще ти осигури победата. Външният вид в Къщата е от съществено значение. Ще бъде обективна и строга в коментарите си. Познава личнно всички съквартиранти, като един от тях й е бил шеф, а на друг – тя е била началник.

На какво ще обръщате особено внимание, когато коментирате съквартирантите?

На техните емоции. Обичам участниците, които влизат в Къщата с хъс за победа. Ще наблюдавам внимателно дали са истински или играят роли.

Вие каква роля ще си изберете в Домсъвета?И в реалния живот съм твърдо за спазването на правилата, така че в Домсъвета ще наблюдавам непрекъснато кой спазва правилата за живот в Къщата.

 

Важно ли е според вас как изглеждат съквартирантите в Къщата?Важно е, защото въпреки че е къща, все пак е Къща, която я дават по телевизията. И участниците не трябва да го забравят. Според мен е грешка, когато се разхождат чорлави и неизмити с оправданието, че уж са си вкъщи.

 

Какво поведение в Къщата ще толерирате в коментарите си и какво ще порицавате? Харесвам участниците, които се грижат за Къщата. Не харесвам тези, които мислят, че някой друг им е длъжен да им мие чиниите, да готви, или да чисти. Къщата е място, в което участниците ще живеят два месеца и трябва да бъдат добри стопани. Не толерирам и хората, които говорят зад гърба на другите, предпочитам ако има проблем да бъде казван в очите и да се изяснява между самите потърпевши.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !