Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Саня и Мария Илиева стават палави

отпечатай новината

11.09.2014 09:09 | Видян 2612 пъти

Саня и Мария Илиева стават палави

Стартът на третия сезон на „Х Фактор" очаквано бе белязан със скандал. Двама от членовете на журито - певицата Мария Илиева и шефката на „Вирджиния рекърдс" Саня Армутлиева, буквално побърквали продуцентите и членовете на екипа на шоуто с непрекъснатите си залитания и флиртове с някои от най-младите участници.

„Прави ужасно впечатление как ходят и се мятат на вратовете на 16-17-годишни момчета, без ни най-малко да ги притеснява, че ги снимат. Да не говорим, че и двете уж имат сериозни връзки и имат претенции, че са над тези неща. Излиза, че все едно си търсят млади любовници чрез кастингите на предаването, а това сериозно уронва престижа на шоуто", гневят се близки до Маги Халваджиян.

Продуцентът лично провел няколко разговора със Саня и Мария, но те се оказали напълно безрезултатни. За да прекрати веднъж завинаги тийнейджърското им поведение, Маги решил да ги засрами в ефир, като в пилотното предаване, което се излъчи във вторник, нагледно показа как прехвърлилата 40-те Армутлиева се гушка с 18-годишния Виктор след представянето му, докато Илиева е буквално почервеняла от злоба и яд. „Ако всички участници са толкова млади и секси, не знам как ще ги удържим тези двете", опита се да се пошегува със ситуацията колегата им Велизар Соколов-Заки.

Феновете на предаването пък останаха изключително разочаровани от началото на третия сезон. „Едни и същи муцуни, с техните изкуствени и заучени коментари и пози. И тези две пачи, които явно не са виждали мъж през последните години", „Очаква ни голяма скука и превземки тази есен", бяха само част от негативните коментари във фейсбук. Въпреки това обаче рейтингите показаха, че предаването се е гледало от близо 1 милион зрители. За пръв път от много време насам Нова телевизия успява да победи Би Ти Ви в праймтайма, и то с чувствителна преднина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !