Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ивана си хортува с Митьо Очите

отпечатай новината

10.09.2014 10:03 | Видян 2440 пъти

Ивана си хортува с Митьо Очите

Ивана е подновила контактите си с несебърския подземен бос Митьо Очите, свидетелстват източници на "Всеки ден". Преди няколко седмици звездата на фолка е била забелязана в компанията на Димитър Желязков в изискан ресторант в Несебър. Според сведенията на очевидци Митьо Очите е завел певицата на вечеря. Дългогодишните приятели се засекли на морето в края на август и хапнали в кръчма край брега на Несебър, разказаха очевидците пред "Всеки ден". Певицата на народа се храни от години здравословно и се опитва да научи на същото Митьо Очите.

За двамата разказват, че са приятели от години, учили са дори за известно време в едно училище. В първите години на кариерата й дори се говореше, че Ивана е имала интимна връзка с Очите и именно той уредил договора й с "Пайнер". В свои интервюта певицата е признавала, че се познава с гангстера, но категорично отрича да са имали нещо повече от добро приятелство. В кръчмата в Несебър Митьо Очите и Ивана занесли пуйка, която да се приготви по определен диетичен начин. "Бяха само двамата и дълго време си говориха. По едно време дойдоха и още хора", свидетелстват очевидци на срещата им.

Димитър Желязков ходи всяка година в родния си Несебър, където има наследствен апартамент. След като излезе от затвора, той е решил да смени амплоато си и да се посвети на нова дейност - хотелиерството. За целта започна още от зимата да гради лъскав хотел в Несебър. Имотът, в чийто строеж Очите инвестира немалко пари, е разположен на специално подбрано място - на самия морския бряг в началото на града. Лицевата част на сградата гледа към главната улица, водеща към Стария град. От северна страна теренът граничи с морето и с крайбрежната алея. Строителството на въпросната недвижимост напредва с бързи темпове и тя вече гордо изпъчва снага.

Запознати твърдят, че по документи имотът се води на името на партньор на Димитър Желязков. Според слуховете в сградата ще има луксозни апартаменти, които ще се разпродават на солидна цена. Другата версия, която се тиражира, е за петзвезден хотел. Възможно е Ивана също да си е закупила жилище в новостроящия се комплекс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !