Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Венета Райкова се похвали, че отново е в ефир

отпечатай новината

09.09.2014 14:38 | Видян 2125 пъти

Венета Райкова се похвали, че отново е в ефир

Продуцентите на "ВИП Брадър" - Радо Тушев и Нико Тупарев, потвърдиха две от имената, които на 15 септември ще прекрачат Къщата на риалити шоуто. Това са Евгени Минчев и Йорданка Христова. Стана ясно, че бившият ватман е обещал да даде хонорара си за благотворителност. Парите му обаче няма да отидат за някоя благотворителна кауза в България, а ще бъдат дарени за кауза в Лондон. Минчев е решил да не дава сумата за болни деца, или наводненията в страната, а да подпомогне Британския кралски двор.

Йорданка Христова пък споделя, че влизането й в такъв риалити проект ще бъде предизвикателство и подарък за рождения й ден, който е утре. Водещият Ники Кънчев не пропусна да отбележи, че певицата е негова кръстница.

Тази година сезонът на Брадъра ще бъде със соц елементи, а Къщата ще се превърне в "Образцов дом". Това не е случайно, тъй като се чества 70-годишнината от 9-ти септември 1944 г. Освен това тази година предаването ще отбележи и 10 години откакто стартира у нас. През 2004-а бе първият сезон на "Биг Брадър" в България. Много изненади и нови неща очакват зрителите този сезон, съобщи продуцентът на формата Нико Тупарев.

Предаването ще има четирима постоянни коментатори, наречени "Домсъвет", които ще следят и анализират случващото се в къщата. Това са бизнесменът Александър Найденов, продуцентът Магърдич Халваджиян, тв водещата Венета Райкова и четвърти човек, който за момента се пази в тайна. Освен това за първи път съквартирантите ще трябва да слушат не само Биг брадър, но и двама от участниците, които ще получат власт в къщата, превръщайки се в своеобразно "Политбюро". За момента има отправени две покани към световни знаменитости, като и двете звезди са приели предложенията за влизане в риалитото, но все още окончателно не са договорени условията, а и авторите на проекта не са сигурни, че ще има място за подобен тип ВИП персони, предвид спецификата на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !