На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Божинов оставя Николета

отпечатай новината

09.09.2014 12:44 | Видян 2234 пъти

Божинов оставя Николета

Валери Божинов остави Николета Лозанова в България, след като подписа договор с втородивизионния италиански тим "Тернана".

Красавицата не искала да заминава за Ботуша. Причината е, че в момента се пече нейното завръщане на екран.

Николета била категорично против футболистът да поднови своята кариера зад граница. Плеймейтката прави всичко възможно да се появи отново в ефир с предаването си "Поверително от N.L.". Това ще стане много скоро в Би Ти Ви.

"На Николета й хареса ролята на телевизионна звезда и дори е съгласна да работи за много по - малко пари - коментира един от най - близките приятели на Валери Божинов. - Знае много добре, че ще бъде издържана. Ако отиде в Италия, няма да има с какво да се занимава и по цял ден ще трябва да гледа детето."

Валери Божинов направи всичко възможно, за да се махне от София. Нападателят беше спукан от подигравки заради изявите си с екипа на "Левски" от началото на първенството. Той се разсърди на медии и фенове.

След неуспешни проби в английския "Уест Хям" футболистът успя да си намери тим в неговата любима Италия. До края на сезона Валери ще играе в опашкаря във втора дивизия "Тернана". Клубът е базиран в Терни, който е известен като Града на любовчиите. Тук е роден Свети Валентин. Селището се слави с изключително красивите италианки, а Божинов е известен със слабостта към нежния пол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !