Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ДИЛЯНА РЕВНУВА БЛАТЕЧКИ

отпечатай новината

08.09.2014 16:23 | Видян 4666 пъти

ДИЛЯНА РЕВНУВА БЛАТЕЧКИ

Асен Блатечки си вкара истински таралеж в гащите, решавайки да върти две жени едновременно. Диляна Попова се оказа много ревнива. Моделката се страхува да не би възлюбеният й да не й погоди някой номер и не откъсва поглед от Блатечки.
 Топпапараците на "България Днес" уловиха бъдещите родители на две съседни улици по едно и също време на деня. Моделката дебне актьора дори когато Блатечки е при жена си и дъщеря им Катя.

От месеци насам Асен е раздвоен между родителските си ангажименти към първородната си рожба и любовницата си, на която изненадващо направи бебе. От момента, в който връзката на актьора и Диляна излезе наяве, слуховете около сложните взаимоотношения между Блатечки и семейството му нямат край. Това се е отразило пагубно и на външния вид на Асен, който е пуснал леко шкембе и е на път да развали добрата си форма. Косата на актьора пък толкова е посивяла от ядове, че се е наложило да я отреже, за да не заприлича на старец.

Кутиите с цигари, които Блатечки изпушва, са се увеличили двойно от постоянното напрежение. Актьорът купи няколко стека и се отправи към апартамента, където живеят жена му Катерина и 14-годишната им щерка. Лошото момче на българското кино не е загърбил и за миг семейните си ангажименти, докато очаква бебе от любовницата си.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !