Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кобрата взима Андреа, ако бие Кличко

отпечатай новината

08.09.2014 13:27 | Видян 1406 пъти

Кобрата взима Андреа, ако бие Кличко

Нещо повече, блондинката и спортистът неведнъж са споменавали, че нямат нужда да се вричат официално пред държавата или Бога, за да са заедно. Оказва се обаче, че въпреки заканите си, двойката обмисля сериозната крачка.

Пулев обещал на дългогодишната си любов да вдигнат пищна сватба веднага след мача с Владимир Кличко, който трябваше да се състои на 6 септември, но бе отложен за 15 номеври. Най - добрият ни роден боксьор дори се зарекъл на благоверната си, че ще й направи официално предложение  от самия ринг, след като победи украинеца.

"Ако стана световен шампион, ще се оженя за приятелката си направо на ринга след мача. Обещал съм го и държа на думата си", заявил пред приятели Пулев.

Той обаче не казва какво ще стане, ако не победи Кличко.Андреа и Кубрат живеят заедно повече от 6 години и вече е време да станат истинско семейство. Боксьорът беше решил да я вземе миналата година, но после даде заден ход и обяви, че с подпис или без, те пак са си едно цяло. Певицата обаче не мисли така и даже си беше купила рокля, но любимият й попари надеждите й в зародиш.

През годините отношенията между Андреа и Кубрат не вървяха по мед и масло. Двамата преживяха не една и две раздели, но явно романът им върви към щастлив край, надяват се феновете им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !