Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Водата на Крисия струва 30 лева на ден

отпечатай новината

06.09.2014 09:00 | Видян 2763 пъти

Водата на Крисия струва 30 лева на ден

Детето-чудо на България - Крисия, води живот на истинска принцеса. Близки до семейство Тодорови от Разград разкриха, че само водата за ден на малката певица с огромен глас струва 30 лева. Крисия и двете й сестри Марина и Тифани пият само чистата течност, произведена в прочутата френска фабрика в град Вергиз.

 

Малката бутилка на едро у нас се търгува за около 2 лева, а по заведенията гони 4 лева. Крисия пък е задължена да изпива минимум по 2 литра на ден, разказаха запознати. Дори на път 10-годишната красавица не се лишава от луксовете, които родителите й предоставят, макар и затънали в дългове. В родния град на Крисия се говори, че баща й Марин отново изпитва финансови затруднения, породени най-вече от поддържането на охолен живот за многолюдното семейство.

 

Майката Ангелина пък се слави като една от най-големите кокони в цялата околия. Само за козметика тя дава по около 400 лева на месец, като се маже с всевъзможни помади, за да поддържа перфектното си лице без бръчки. Наскоро тя се подложила и на специална процедура за смъкване на излишните тлъстини в областта на ханша. Иначе слабата Ангелина сега вече минава за 20-годишна мацка, кълнат се мъжете в Разград.

 

Крисия също се движи по нейните стъпки, като спазва изключително строга диета. Освен скъпата вода, тя консумира изключително ограничено откъм мазнини меню. Биохраните, с които малката се храни, също сериозно олектояват семейния бюджет. Семейство Тодорови обаче все пак успява да го скрепи с помощта на хонорарите, които певицата получава от участия в цялата страна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !