Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова записа песен на път за „Аполония”

отпечатай новината

05.09.2014 10:32 | Видян 1805 пъти

Лили Иванова записа песен на път за „Аполония”

Естрадната дива Лили Иванова е записала чисто нова песен на път за концерта си в рамките на „Аполония”, научи „Монитор”. В сряда вечерта тя се отбила в студиото на китариста си Ангел Дюлгеров в Пловдив и за по-малко от 2 часа приключила с вокалите на композицията. Жената, която кове музикална история с гласа си, записва от раз и рядко повтаря дадена фраза Крайният продукт ще намери място в албума, който Лили ще представи на заключителния концерт от турнето си в зала 1 на НДК. 6 ноември е и датата за пазарния дебют на диска, включващ както шлагери като „Искам те” и „Щурче” с преработен аранжимент, така и съвсем пресни хитове. След сесията с Ангел Дюлгеров, Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Веселин Веселинов-Еко (бас), Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (барабани) потеглили към Созопол, където Лили пя вчера.

Участието й е прецедент в 30-годишната история на фестивала, а ден преди събитието организаторите пуснаха извънредни билети за правостоящи в амфитеатъра. Те се изчерпали за часове и се стигнало до куриозна ситуация.

„В Созопол са Цветана Манева и Явор Милушев, приятели на Лили, които също очакваха концерта. Дузина фенове ги спрели с молба да им уредят пропуски за спектакъла”, споделиха за „Монитор” близки до звездата. Преди шоуто Лили е консумирала само топла минерална вода с мед. Нейно правило е да не се разделя с екипа си и всички са настанени в хотел, а не в луксозна къща на брега на морето, както се говореше.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !