Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Правят къщата на "ВИП Брадър" като дома на Лили Иванова

отпечатай новината

04.09.2014 13:03 | Видян 3065 пъти

Правят къщата на

В лъскав барок ще живеят новите участници във „ВИП Брадър" този сезон. Къщата, която ще ги приюти е уникална, защото е копие на дома на Лили Иванова, твърдят близки до екипа на риалитито. Каймакът на хайлайфа ще живее в бароков лукс, досущ като в апартамента, който примата стопанисва в столичния център, пише „Монитор". Повечето от мебелите в къщата са облицовани в характерния за този стил златни орнаменти и кожа. Тези, които вече са имали възможността да видят палата на виповете обаче, са на мнение, че границата с кича е доста близко. П

опулярните личности, които ще влязат в шоуто, трябва да имат предвид и факта, че не всеки от тях ще тъне в кралския разкош. До къщата в Нови хан е изградена и още една, която е с доста по-скромен облик и условия за живеене. В нея се очаква да заживеят временно една част от звездите. Те ще трябва да се сблъскат и с по-мизерни условия.

Една от първите звезди, които се докосна до лукса на къщата, бе рапърът Криско. Изпълнителят засне там клип към соцверсията на хита си „Идеал Петрофф". Той ще бъде представен ексклузивно за старта на шоуто по патент на Endemol. Самият изпълнител обаче няма да козирува пред реликвите от времето на Тодор Живков, макар и да се спекулираше с участието му. От началото на седмицата в бароковия рахат се настаниха и десетина статисти, които ще изпробват първи лукса на звездите. Всеки ден от сутрин до вечер те са подлагани на бъдещите мисии, с които ще трябва да се справят популярните личности. Целта е да се направят технически проби на звукозаписната техника.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !