Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Глезят щерката на Бочели с ВИП стая

отпечатай новината

31.08.2014 17:03 | Видян 1407 пъти

Глезят щерката на Бочели с ВИП стая

Двегодишната дъщеря на Андреа Бочели - Вирджиния, ще се глези в луксозна ВИП стая по време на престоя си у нас, научи столичен вестник. Щерката на световноизвестният тенор ще спи в отделна стая от родителите си. Бочели пристига у нас с бавачката на детето. Помощницата ще бди над малката, докато Андреа репетира за концерта си.

Вирджиния е талисман на екипа и придружава знаменития си татко от старта на турнето в подкрепа на Passione през 2013 г. За комфорта на детето в бекстейджа на стадион „Българска армия" ще бъде обособен и специален кът за игра. Вирдижния е трети наследник за Бочели и когато проплаква на бял свят, таткото я посреща с изпълнение на Ange Adorable от операта на Шарл Гуно „Ромео и Жулиета".

„Бащинството е най-естественото нещо на света. Не разтърси живота ми, напротив - обогати го и го направи още по-смислен. Трябва да бъда много по-грижовен сега, когато имам дъщеря. За нейно щастие ще бъда стар, когато тя стане на 15. Предупредих синовете си - те носят отговорността да направят това, което аз няма да успея. Моята работа не е да сменям памперсите й, а да пея, докато заспи ", обясни преди време Андреа. Той е от родителите, които попадат в строгата графа. „Животът трябва да бъде живян сериозно. Разглезиш ли ги днес, проваляш бъдещето им", обяснява тенорът. Строгостта във възгледите му не пречи да засипва с нежност дъщеричката си. „Когато й пея, захвърля играчките си и притихва вцепенена. На лицето й се изписва същото обожание, което изпитвах аз към музиката като малък", разказва големият изпълнител.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !