Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Масларова слезе при народа

отпечатай новината

26.08.2014 09:00 | Видян 1879 пъти

Масларова слезе при народа

Емблематичната соцдама Емилия Масларова, известна с луксозния си начин на живот, скъпите бижута и уникалните брошки, които носеше като запазена марка, е зарязала гъзарските заведения и се е сляла с обикновените граждани, забелязаха папараците на „Всеки ден". Масларова, която не беше депутат в последния парламент и чака присъдата си по делото за присвояване в големи размери, бе излязла на разходка със съпруга си, снахата и двете внучета в столичния парк „Заимов" през изминалия уикенд. Бившата министърка има двама синове - един роден по време на брака й с Димитър Радонов и един доведен от втория й брак с Антон Масларов. След една пълна обиколка на зелените площи семейството седна в близкото народняшко заведение и си поръча само скромните вода и кафе.

Социалистката не се прояви като строга баба, а напротив - обгрижваше момиченцето и момченцето с голямо внимание. Впечатление направи тоалетът й, който, нетипично за нея, бе по-скоро семпъл, а скъпи бижута липсваха. Единствено прическата и слънчевите очила я издаваха като почитателка на лукса. Съпругът й Антон седеше достолепно до нея, като Али Ръза от култовия турски сериал „Листопад" и само спокойно отпиваше от кафето си със строг поглед.

Още от самото си влизане в предишното правителство на Сергей Станишев социалната министърка впечатляваше със скъпи тоалети и шармантни фризури. На срещите със синдикатите или със социално слаби граждани тя се явяваше обсипана от глава до пети със златни бижута и скъпоценни камъни. Това най-накрая ядоса и самия премиер или пък някой му подсказа, че външният вид на социалния му министър е неадекватен на ситуацията и задълженията й. Тогава Станишев дори й нареди да свали златните гривни, пръстени и колиета, когато се явява пред българските граждани, да не пътува със скъпи коли в най-мизерните райони на страната и да не слага всеки ден различна брошка. Тя обаче контрира обвиненията, че носи скъпи бижута и че ланците й струват поне един милион. Шефката на бедните твърдеше, че си купува само сносни имитации за по десетина лева. „Какво да правя, като имам добър вкус и дори евтините неща ми стоят добре", изцепи се Масларова в своя защита. Противниците й все пак бяха категорични, че бижутата й съвсем не са ментета.

Снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !