Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Дойнов се ожени тайно

отпечатай новината

25.08.2014 09:36 | Видян 2148 пъти

Ники Дойнов се ожени тайно

42-годишният водещ на новините на Нова телевизия Николай Дойнов най-сетне скъса с ергенлъка и надяна хомота на женен мъж, научи „Всеки ден" от не толкова дискретни негови колеги. Журналистът е вдигнал сватба в края на юни, на която освен роднини са присъствали и доста телевизионери, но предварително са се договорили да не огласяват публично събитието, защото младоженецът не обича да се пише за него и личния му живот. Булката е доста по-млада от Николай и се казва Адриана Стоянова. Брюнетката с типична българска хубост не е от медийните среди, каквито са и всички останали ексгаджета на водещия. „Не трябва да се смесват работата с любовта, това винаги вреди и на двете", обичал да казва журналистът.

Връзката му с хубавицата Ади не датира от много дълго време и водещият се дърпал от сериозната крачка, но тя му поставила ултиматум, че ще се разделят, ако не сключат брак, и изненадващо за всички негови близки той склонил.
„Ники е имал далеч по-интересни дами до себе си, но Адриана му оказа особено влияние", споделят негови колеги. Доказателство за това е, че въпреки сериозните си предишни връзки, той така и не се осмели да каже заветното „да" пред закона.

Конспирацията около сватбата на известния водещ е подсилена и от фейсбук профилите на младоженците, които не са обявили, че имат „семеен" статус, а булката не е сменила и фамилията си на Дойнова. За недипломирания юрист, но за сметка на това успешен новинар, е от особена важност широката общественост да не знае нищо за интимния му свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !