Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Изчезна любимецът на Глория

отпечатай новината

21.08.2014 13:56 | Видян 1327 пъти

Изчезна любимецът на Глория

Фолкпевицата Глория преживява драматични часове в търсене на изчезнал член на своето семейство. Тя дори е обявила награда за неговото намиране, а феновете й в социалните мрежи се втурнаха да й помагат. Става въпрос за малкото кученце Принц, порода шпиц. Глория му изтървала дирите докато била на почивка с Слънчев бряг. Веднага след загубата на животното, което е като още един член на семейството, беше разпространена обява с награда за намирането на Принц.

„Изгубен. Отговаря на името Принц. Щедро възнаграждение – 0897806167, 0877142112“, гласи обявата със снимката на четириногия сладур.

В социалната мрежа пък Глория зове: „Приятели, загубихме този сладур на плажа Cacao beach в Слънчев бряг. Отговаря на името Принц. Нека всеки, който има информация за него, да пише на лично съобщение или да се свърже с нас на тел. 0899/80-67-98. Възнаграждение!!!“. Феновете на фолкпримата веднага се активизираха и се включиха в диренето.

Дъщерята на Глория също призова помощници в социалната мрежа. Приятелите й й съчувстваха дружно и продължиха да разпространяват апела.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !