Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ищар: България ми напомня за моя дом

отпечатай новината

18.08.2014 11:00 | Видян 3198 пъти

Ищар: България ми напомня за моя дом

Вдъхновяваща и земна. Очарователната Ищар, която е любимка на много българи направи невероятно шоу в най-голямото казино в Слънчев бряг. За първи път звездата коментира войната в близкия Изток пред Емо Дилчев за бТВ и предаването Coolt.

Откъде идваш сега и броила ли си това кой път ти е в България?

Ищар: О, вече не броя. Но сега идвам от Израел, децата ми са там с моето семейство на ваканция. А в България сигурно идвам за десети път от 2000 година насам. За мен България е романс, който никога не приключва.

Какво се случва в момента в Израел?

Ищар: Не знам какво виждате по телевизията от тук, но аз идвам от Израел, а там в момента е истинска война. Война, която е много грозна, много мръсна. Към Израел се изтрелват много ракети от терористични организации и мисля, че нашата държава има право да защитава своите граждани. Иначе аз много съчувствам и на двете страни. Съчувствам на хората, на децата, особено като майка и гражданин на света е много болезнено за мен да виждам уплашени деца. Деца, изправени пред картините на войната. Децата са тези, които най-вече не могад да разберат войната. Не могат да разберат за какво се бият хората. За съжаление от това, което аз виждам като пряк свидетел, отговорността над ругата страна е да защитава гражданите си. Израел прави всичко възможно, за да защитава народа си, но за съжаление Палестина не прави същото. Това е тяхна отговорност, да се погрижи за гражданите си, а това не се вижда. Всъщност е обратното, те ги изпращат на смърт. Това е много болезнено

Каква музика ти се прави в момента?

Ищар: Сега имам деца и като майка аз съм много по-загрижена за бъдещето, затова обаче светът полудява. Тези теми много ме докосват сега. Пради пеех за любов, красота и ритъм. Сега искам да говоря за мира, затова накъде сме тръгнали, за това че трябва да се събудим и да погледнем истината, че любовта е универсална, че тя няма религия и националност. Когато едно дете те попита „Защо бягаме? Защо има бомби? Защо?“. Не само в Израел, а в целия свят. Виждате събитията в Сирия, в Африка. Много е трудно да се отговори, просто мисля, че любов и взаимно уважение ще доведат до един много по-добър свят. Това се опитвам да обясня на децата си, но е трудно, те продължават да задават въпроси. Това е най-трудната ми задача в момента.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !