Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Ива Екимова даде първото си интервю след смъртта на Дими

отпечатай новината

02.10.2008 18:00 | Видян 17558 пъти | Гласували 3

Ива Екимова даде първото си интервю след смъртта на Дими

Ива Екимова, вдовицата на загиналия при катастрофа вокалист на група „Сленг” Дими, ще се появи за първи път в телевизионен ефир след трагичната смърт на Дими. Истината за семейните им отношения и за последните им мигове, Ива ще разкрие откровено единствено в „Търси се” тази събота, 4-ти октомври, от 11.00 часа по bTV.

Зрителите ще видят уникални кадри, заснети с личната видеокамера на семейството, които показват последното лято на Дими, в което той е неразделен с дъщеря си Дара. 6-годишното момиче вярва, че „баща й е на небето и винаги я гледа”. В предаването  малката Дара ще разкаже каква е Ива като майка.

След смъртта на Дими, Ива непрекъснато пише стихове. В студиото на „Търси се” тя ще прочете един от тях, посветен на съпруга й. Пред водещите Нели и Меги, Ива ще сподели, че едно от любимите й места, където се среща със спомените си за Дими е фитнес залата, която заедно са посещавали почти всеки ден. 

Съдружничката й в бизнеса и нейна най-добра приятелка – Наталия ще разкрие колко силна жена е тя. Въпреки голямата трагедия в живота й, Ива рядко плаче, а хората все още могат да видят усмивката й. Повече за приятелството й с група „Сленг” зрителите ще разберат от барабаниста на бандата – Дънди.

Сред приятелите на Ива, които са я подкрепяли през годините в „Търси се” ще дойдат Камен Воденичаров и певецът Орлин Павлов. Голямата изненада в края на предаването ще й напомни за първите стъпки в телевизията – супершоу „Невада”. В студиото ще влезе Ирина, едно от „момичетата на късмета”, с която Ива е запазила ценно приятелство и до днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ива Екимова хвърли траура

Няма коментари към тази новина !