ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Любо Нейков на съд за „Голата истина"

отпечатай новината

18.08.2014 09:00 | Видян 1756 пъти

Любо Нейков на съд за „Голата истина

Тежки съдебни дела очакват продуцентското дуо Любо Нейков и Евтим Милошев. Двойката актьори ще се изправят пред Темида заради неуредени авторски права около сваленото вече предаване „Голата истина", което течеше в ефира на Би Ти Ви миналата зима. Комедийната продукция стартира, след като „Господари на ефира" се завърнаха отново в Нова телевизия. Тогава от Би Ти Ви съобщиха, че единствено те притежават оригиналните авторски права на хумористичното предаване и „Господарите" трябва да бъдат спрени.

„Голата истина" обаче бе прекъсната едностранно, а от Би Ти Ви съобщили на продуцентите от „Дрийм тийм", че не искат повече сезони. Оказало се обаче, че правата на предаването не са добре уредени с италианските им притежатели, и именно това е причината шоуто да бъде свалено от ефир. Съдебната битка, която италианците са повели, е на път да раздели дългогодишните партньори в лицето на продуцента Любо Нейков и мениджърския екип на Би Ти Ви. Актьорът от „Комиците" в момента прехвърля топката към програмните директори на канала. По думите му именно те му възложили „Голата истина", уверявайки го, че с правата всичко е наред. Впоследствие обаче атаката на Темида била насочена срещу Нейков.

„Измамата идва от човека, който е продал лиценза за „Голата истина" на Би Ти Ви. В крайна сметка телевизията е измамена, но споровете са на ниво корпорации, така че надявам се, ще изляза чист от тази история", кръсти се Любо. Ако се докаже вина, Нейков и съдружникът му Милошев могат да бъдат ужилени буквално с милиони заради излъчването на продукцията с неуредени права.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !