Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Робърт Патисън: Аз съм некадърен актьор!

отпечатай новината

15.08.2014 15:41 | Видян 1616 пъти

Робърт Патисън: Аз съм некадърен актьор!

Звездата от поредицата "Здрач" прояви жестока самокритика. В едно от последните си интервюта той заяви, че е некадърен актьор и се справя далеч по-добре, когато камерите не работят.

"Не мога, буквално не се справям. Когато съм на снимки се чувствам некомфортно, опитвайки се да говоря с американски акцент, а през останалото време стоя в някой ъгъл и ми иде да повърна, налагайки се с юмруци!", призна британският актьор.

Той доби огромна популярност с филма "Здрач", а героят му е мъж мечта на милиони тийнейджърки по света. Въпреки това, той признава, че ролята му в поредицата е една от най-трудните в живота му, защото с героя му не се случва нищо крайно - той не умира и в това няма никаква драма, смята Робърт.

Робърт споделя, че би се преориентирал към някой малък театър и би му доставило удоволствие да влезе в ролята на режисьор или сценарист. Уви, за това също не смята, че има особена дарба.

"Мъчих се да напиша пиеса един ден. Писах цяла нощ и си казвах "Така се прави! Стоиш буден и пишеш трескаво!". Когато на другия ден показах на агента ми написаното с думите "Трябва да прочетеш това! Велико е!", тя ми заяви, че текстът сякаш не е на английски. Оказа се, че съм пропускал да напиша коя реплика на кого е и цялото нещо е несвързан поток на мисълта. Не мисля, че мога да постигна нещо на Бродуей, но наистина си мечтая да направя нещо шокиращо в малък, непопулярен театър".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !