Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Люси Дяковска вае тяло с тапаут

отпечатай новината

13.08.2014 10:00 | Видян 2639 пъти

Люси Дяковска вае тяло с тапаут

Певицата Люси Дяковска се запали по новата спортна мания тапаут, която от известно време е популярна в Америка. Българката, чиято кариера преди години ударно тръгна нагоре от германската поп група No Angels, се е заела да вае тяло с упражнения, с които тренираш без фитнес уреди, а единствено с тежестта на тялото си.

Новият спорт е комбинация от кардио, силови упражнения и бойни удари. Запознати разкриват, че Люси вече се е записала в школа по тапаут, която предстои да отвори врати до два месеца в столичния квартал ”Слатина”. С това начинание се е захванал близкият приятел на певицата - известният адвокат по патентно право Георги Йорданов.

”С този спорт ме запозна мой близък, който го тренира. Това е една доста интересна иновация, с която за 60 дни може да свалиш ненужните килограми, да стегнеш своята мускулатура и да забързаш метаболизма си. Реших да популяризирам спорта и у нас със зала по тапаут”, разказва за инициативата си Йорданов. По повод старта на школата в София у нас най-вероятно ще пристигне и създателят на тапаута - ММА състезателят и треньор Майк Карпенко. – 39-годишната дъщеря на италианската актриса Орнела Мути в доста съблазнителни пози. Те не се притесни да се съблече чисто гола, само и само да изкуси любовника си – 56-годишният актьор Дейвид Мароти. „Единственото й „облекло” бяха шапката и слънчевите очила”, коментира италианско светско списание, публикувало снимките. От фотографиите очевидно става ясно, че Найк е наследила почти изцяло красивата си майка. Вижте всички снимки в нашата Галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !