Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Водни атракции за рождения ден на Мира Добрева

отпечатай новината

13.08.2014 09:42 | Видян 1720 пъти

Водни атракции за рождения ден на Мира Добрева

Мира Добрева отпразнува рождения си ден с водни атракциони по Черноморието. Водещата на „Денят отблизо” по БНТ1 заведе децата си и съпруга си Жоро Торнев на аквапарк в Поморие, а след бурните плацикания семейството се отправи към Созопол да кара сърф. „Този спорт не е моят, но с удоволствие наблюдавам децата и Жоро как го правят. Наслаждавам се и на красивите гледки, морето е чисто... Най-красиви са ненатрапчивите неща и думи”, обясни Добрева пред в. „Монитор”.„Нарочно не исках нещо специално за рождения си ден. Това, че съм с най-близките си, е най-специалното за мен. Не че след обира можем нещо друго да си позволим, но и да имахме, пак бих избрала такъв ден”, допълни телевизионната звезда, която навърши 42. Тези дни Мира беше обрана, докато спи в апартамента на майка си в столичния квартал „Редута”. Крадци задигнаха сумата от 5200 лв., която била предназначена за заплати на екипа й.

Любимият й, режисьорът Жоро Торнев, все още не е поднесъл подаръка си, а тв водещата шеговито подхвърли: „След седмата година от сватбата мъжете спират да обгрижват половинките си”. След това обаче уточни, че обикновено тя му казва от какво има нужда и Жоро й го подарява. „Не че ще тръгна да искам нещо, но съм му казала, че ми трябва нов екип за тренировки. Старият доста е амортизиран, пере се всеки ден и е загубил вид”, подхвърли авторката на „Денят отблизо”.

„С възрастта човек помъдрява и си дава сметка, че истинските ценни неща са невидими за очите. Ето, получих от екипа на предаването ми изумително огромен букет... Може би такъв не съм получавала в живота си”, заключи Мира.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !