Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джена се подмазва на колеги

отпечатай новината

13.08.2014 09:17 | Видян 1750 пъти

Джена се подмазва на колеги

Часове след края на Националното турне “Планета Лято 2014” Джена, която бе в част от звездния отбор ,не пропусна да изрази своите специални благодарности към публиката, екипа и колегите си във фейсбук . "Пет невероятни концерта, подготвени от страхотните хора, с които работя и които са в живота ми вече години наред. За мен тези концерти бяха посрещнати със страхотни аплодисменти от моята публика и с адмирации за екипа ми."

Искам да изкажа своята благодарност на всички, които работят за мен. Мила сестричке, ти си неотлъчно до мен във всичко и знаеш, че не мога без теб. Моята сила и увереност си именно Ти! Един специален човек в живота ми е креативният ми приятел Мис Бони, без когото визията и силата ми няма да са същите. .....Приятелство за завист. В моя екип има нова личност и това е майсторът на златна ножица - Маури, който ме накара да се чувствам сигурна и спокойна.

Освен на целия екип, работил за спектакъла й, Джена не пропусна да благодари и на своите колежки – Андреа и Мария. "Благодаря на Андреа за отношението и колегиалността. Благодаря на Мария за съдействието и отношението! Приятелството между колегите е факт! Благодаря на балет Fame, които освен чудесната хореография ми помогнаха и с изработването на декора." "Всички бяхте чудесни и без вас аз нямаше да се справя. Обичам ви всички и искам да сте живи и здрави, за да вървим напред! БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ!", написа певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !