Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Коко Динев глези Емилия с колие за 20 хиляди евро

отпечатай новината

08.08.2014 10:01 | Видян 5138 пъти

Коко Динев глези Емилия с колие за 20 хиляди евро

Баровецът Коко Динев за пореден път втрещи приятелите си, като закопа 20 хил. евро в уникално бижу за жена си Емилия. „Всеки ден" разузна, че колието на една от най-елитните световни марки - „Пиаже", си има конкретен повод, който семейството на футболния бос ревниво крие. Мълвата обаче спряга бижуто от бяло злато като дар по повод годишнина от запознанството му с фолк дивата.

От сигурни източници обаче узнахме името на 80-сантиметровото колие, изработено от злато с проба 18 карата. Ювелирното чудо на „Пиаже" се казва „Посешън" и е обсипано с 87 брилянта. На официалния сайт на швейцарската луксозна марка украшението за богаташи е заковано с цена 20 000 евро. За класата на колието говори и фактът, че рекламно лице на тази колекция е супер моделът Бар Рафаели. Бившето гадже на Леонардо ди Каприо представя „Пиаже" от април 2012 г.

Футболният бос е известен със скъпарските си жестове към любимите си жени. Бившата му изгора Анелия например отнесе цяла къща. Фолк певицата се е сдобила със земята за новия си дом именно благодарение на собственика на „Локомотив" Пловдив. Предишното й жилище бе апартамент, който е сватбен подарък от кума, покойния Жоро Илиев.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !